U ken dit flash filmpie nie sien want uw flash speler is te out. U ken beter effe un niewe douwnloode:

Serious Request - 3FM

Saturdag - 19 December

Trane Met Tuite sal foor de aksie van 3FM getitelt Serious Request un kompleet optrede fersorrege inklusief geluit en ligt foor de bieder van ut hoogste bedrag op de feiling van 3FM. Ferder is het natuurluk goet as u ook gewoon gelt ken gefe aan ut goeie doel.

Die landmijne....daar motte we fanaf! Dat lijkt me logies...

DUS...biet nu op ons en hou er goeie reklame én hou er ook nog us un geweldig optrede aan ofer. Over de datum van ut optrede worre we het wel eens!

Ga naar Ebay en biet op ons


De feiling is geslote. De eintstant:
€510,01
Allemaal foor ut goeie doel!

Serious Request
Trane Met Tuite niews!

Saturdag - 20 Novembur

Goet niews! Trane Met Tuite is momunteel besig met opnamus in un heuse proofesionele studio. Waarom hoor ik u denke? Heel simpel: Trane Met Tuite sal dese Carrenafal met twee eige nummers op de marrukt komme: We wille heel hollant late hosse op onse carnafalleske smartlappe!
As u ons dit jaar graag nog wil sien, probeer ons dan gewoon te bereike, want optredes finde we nog steeds helemaal geweldig!

Bofedien hebbe we twee niewe smartlappe broeders aangenome om onse grote hoefeelheit sukses te ondersteune: Freddie en Rudie: welkom in de smartlappeklup manne!

Rudie is gekome aangesien Sjon het seer druk kreeg het afgelope jaar met verkope van velge en knalpijppies. Sein reklame op ut podium hep sekers geen windeiere gelegt!

Freddie fonde we op een van onse reise van Amsterdam naar ut suide in Volendam ferwikkelt in een gefegt met visnette. Freddie wilde niet langer ut water op en dat kwam um duur te staan. Wij fonde dat nie kunne en hebbe gefraagt of ie effe de treksak foor ons wilde spele. Sijn frijheid bleek um alles waart!

18 Novembur - Kafee De Unie: Den Bosg

Saturdag - 18 Novembur

Café De Unie - Kardinaal van Rossumplein 15 Den Bosch

We sein nie meer weg te brande uit Den Bosg! Ik ken ook nie anders segge dan dat ik de mense uit Den Bosg bijna net so leuk fin als de mense uit Mokum. Fandaag staan we in In Kafee de Unie. Selluf omsgrijfe se ut so: "Het is een gezellig bruin café, aan de rand van het uitgaansgebied, dat beschikt over een ruim verwarmd terras met uitzicht op het Kardinaal van Rossumplein." As je de taalfoute er effe uitfiltert dan begrijp je dat Trane Met Tuite sich daar geweldig sal fermake met hun (och laat ik dan ook maar wat taalfoute gaan make) "Smartlappen en levensliederen". We hope al onse fens dese saterdag weer tege te kome!

3 Novembur - Smartlappefestifal: Echt (L)

Frijdag - 3 Novembur

Café Moustache - Echt(L)

Oh oh oh wat un eer om in dees grote mannekroeg op te moge trede. Al die wille te kaapren fare motte manne met baarde snorre sein!
Wat geweldig dat dese feestfierdurs insien dat Rico ook un mooje snor hep. Komtut ook nog es lekker uit dat de mense in Echt sin hebbe in een feessie (Egt waar!) en dat wij daar seer graag aan meehellepe. Dat wort niewe waks kope om de snor op te poetse, want we wille er natuurluk op ons piekfijnst uitsien.
Foor meer informasie ofer ut festifal ken u kontak opneme met Jive Music Service te Sittard!
Tot siens in Echt!

17 Septembur - Le Temps Perdu: Teaterfestifal Bokstel

Le Temps PerduSondag - 17 September

Café Le Temps Perdu - Bokstel

We mogte er forug jaar al uns eerder spele. Le Temps Perdu (Luh Tamp Perduu) klikt errug buitelans maar hoewel ut foor ons weer un behoorluk stukkie rijde is, is ut hollandser dan de naam doet fermoede. Das rede temeer om er un flink hollans feest van te make. Dit jaar sein we fia ut teaterfestifal van Bokstel uitgenodugt. Ik mot eerluk toegefe dat ik nie weet waarom we op un teateraal festifal staan, want wij sein bloetje egt (alle pijn komt uit ons hart, nie uit de hersepan)!

Ik hoop dat we naast onse trouwe fens uit Bokstel (we sein jullie nie fergete) ook nog heel feel andere mense tege sulle kome. Namus Joep (de baas van ut café) seg ik:
"Tot 17 septembur in Le Temps Perdu (om un uur of agt)!"

9 Septembur - Centrum Vught

Saturdag 9 Septembur 2006

Winkulliersfereniging Marktveld PassageVught

Onder de rook van Den Bosg ligt ut mooje plaatsje Vught (ik begrijp die h in Vugt ook nie helkemaal, maar folges Sjon moet ik es lere sgrijfe. Rare jonge die Sjon...
In Elluk gefal ken ik u segge dat van de 25.157 mense die Vugt in 2004 hat, er 314 meer frouwe ware, en dat mag gefiert worde! Dat gaan we dan ook doen same met de Winkeliersfereniging die ons heb uitgenodugt om saterdag 9 september feest te kome fiere midde in ut centrum op de marrukt van Vught. Ut sgijnt fanaf een uur of twee al feest te sein, maar wij kome savents. De eksakte teit follugt nog.

Trane Met Tuite in Vught
24 Augustus tot 8 Septembur 2006 - Ferkansie!

Maandag 24 Augustus - 8 September

Ergus in de son

Ook de manne van Trane Met Tuite wille wel us de son sien opkome in un lant waar geen nederlants wort gesproke. We finde ijnt augustus begin septembur wel un mooje tijt en sulle dan ook un paar weekies afwesig sein. Natuurlijk ken u ons boeke voor sijsoen 2006-2007. Ful dan effe wat gegefus in op dese pagina. Ook sein we beniewt naar jullie meninge ofer ons. Dan ken u een beriggie agtur late (dat finde we errug leuk)!

We sein op ferkansie
11 Augustus 2006 - Festival Boulevard Den Bosch

Podium Kerkstraat Den Bosg

Eetcafé 't Verschil & De Dirigent
Ook dit jaar sal Trane Met Tuite weer te besigtigge sijn tijdens de boelevaart. De datums staan al fast: Saturdag 5 en frijdag 11 Augustus fanaf een uurtje of nege savents!
Ook al staan we nu al 6 jaar op dit festifal, we souwe er so nog 6 aan fast kenne plakke, want Bossenare wete hoe se feest kenne fiere.

We hope u allemaal te sien in de Kerkstraat foor de twee eetkaffeejs: De Dirigent & 't Verschil!


Theaterfestival Boulevard Den Bosch
7 Augustus 2006 - Kermis Rosmalen - De Kentering

Maandag 7 Augustus 2006

Terras de Kentering Rosmalen

Swaaie, swiere, draaie, giere...! Singunt fanuit ut reuserat, sulle de manne van Trane Met Tuite Hollantse smart ten gehore gaan brenge als ut Kerremisgedruis in Rosmale op folle toere draait. Heppu genoeg van de botskarretjes of de suikerspinne? Kom dan lekker un drankje nuttige op ut terras van de Kentering in Rosmale.

We sulle ut dit keer probere kompakt en gessellig te houwe. Dus schuif gesellig aan, want:

Smartlappen in Rosmalen
5 Augustus 2006 - Festival Boulevard Den Bosch

Podium Kerkstraat Den Bosg

Eetcafé 't Verschil & De Dirigent
Ook dit jaar sal Trane Met Tuite weer te besigtigge sijn tijdens de boelevaart. De datums staan al fast: Saturdag 5 en frijdag 11 Augustus fanaf een uurtje of nege savents!
Ook al staan we nu al 6 jaar op dit festifal, we souwe er so nog 6 aan fast kenne plakke, want Bossenare wete hoe se feest kenne fiere.

We hope u allemaal te sien in de Kerkstraat foor de twee eetkaffeejs: De Dirigent & 't Verschil!


Theaterfestival Boulevard Den Bosch
16 Juli 2006 - Levenslied Den Bosch

16 Juli 2006

Gratus op de markt in Den Bosj

Ut duurt nog effe, maar naast de andere optredus konde we jullie dit niet onthouwe. Trane Met Tuite sal optrede tijdus het festival Levensliet 'sertogunbosj in jawel: Den Bosj!
Soals u ken lese is ut un festival en naast foor en na Trane Met Tuite sulle er ook nog smartlappe te hore sein van onder meer:
Smartlappen Artiesten Levenslied Den Bosch

Is dat mooi of is dat heel mooi? Trane Met Tuite ken nie wagte om te moge spele (maar eerst gaan we nog effe naar Singapore)!
We spele op ut Brabants Dagblad podium vanaf 14.30 uur.
Tot 16 Juli dus! (of ergus in de kroegies of bij feessies foor die teit).

10 juni 2006 - Marktplein Kaatsheuvel

Bietsfolliebaltoernooj op de marrukt

V.C. Condor
Om nog effe lekker sportief te sein foor dat ut WeeKaa begint, gaan de Kaatsheufelaars dit wiekent nog effe goet tege un balletje aan ramme.
Maar sei doen ut niet met de foet, maar met de handen. Follieballen op de marrukt, nu maar hope dat ut weer tropische taffereele gaat aanneme, want modderfolliejen lijkt me minder aangenaam!

Voor meer info ken je op hun site kijke!

20 Mei 2006 - Jaren80Party.nl, Rosmalen

20 Mei 2006

jaren 80 party
Bijna uitferkogt!
De Kentering, Rosmalen

Toen de manne van Trane Met Tuite nog kleine broekies ware en toen de biertjus nog un gulde kosten. Toen André Hazes de omset van Heinukke nog niet ferdubbelde, toen Koos zun footoos nog staand kon versgeure, toen de Brennerpas nog onfeilig wert gemaakt door Henk, toen House musiek nog musiek was die je tuis draaide, ja toen...toen..toen was geluk...nog heel gewoon!
En dat gelukkige moment sulle we gaan herbelefe 20 mei in Rosmalen.

Hoewel we meer smartlappe sein dan jare 80, kome de meeste smartlappe die Trane Met Tuite speelt uit de jare 80 en so is de link gelegt en hope we jullie te sien dit wiekent tijdus het grootse jare 80 feest!

Jaren 80 Party Rosmalen
19 Mei 2006 - Café Oud Wielder - Wijlre

19 Mei 2006 - Smartlappenfestival

Café Oud Wielder te Wijlre(L)
Oud Wielder

Wijlre, Wylre of Wielder, (wie ken ut ons segge?) is gelege in ut Geuldal in Suit-Limburrug. Natuurluk werultberoemt van de Brand bierbrauwerei. Trane Met Tuite hep al eerder smartlappen moge fertolke in dit pietoresku plaatsju maar op 19 Mei doen we un ander kaffee an, nameluk: Oud Wielder. Ut is un drukke week foor Hans, Rico & Sjon. Toch ken ik nie anders segge, dan dat we er ontsettent feel sin hebbe om naar ut suide des lants af te reise.
Ik sou segge: Henk Wijngaart, start de Fragtwage maar fast!

14 Mei 2006 - Dag Van Het Levenslied Nijmegen

Zondag 14 Mei 2006

Valkhof Nijmegen

Na een suksesesfol optrede forig jaar sullen wij onse mama's ook dit jaar een warm hart toesinge vanaf ut Flakhof in Nijmege op Moederdag.
We moge van de organisasie nog niet feel segge, maar ik kan je alfast fertelle dat ut un geweldig feest sal gaan worde.

De name van de andere artieste kome pas later frij, maar we hebbe jullei de eer al te fertelle dat we in ut aventprogramma staan tussen halluf nege en halluf tien.

Of se nu nog leeft of un brief ferwagt in de hemel van je: sing je moeder met ons uit folle borst toe en laat sien hoefeel je fan haar hout. Tot 14 mei in Nijmegen!29 April 2006 - Koninginnedag in Singapore

Zaterdag 29 April 2006

Hollandse Klup Singapore
We wiste al dat de smartlap gelieft was in Nederland, maar wist u dat ook tot ver ofer de lantsgrense van ons kouwe kikkerlantje dese oer-hollandse klanke bemint en besonge worde?
En Trane Met Tuite sal dit bewijse door dit jaar niet Amsterdam, niet Rotterdam en niet Utrecht met un besoek verere. Neen, dit jaat soeke we het un stukkie ferder van huis; we gaan nameluk spele op het grootse Koniginnedagfeest van de Hollandse Klup in Singapore. We hebbe er ontsettent feel sin in en hope dat als jullie in de buurt sein mee komen feeste met ons!

Meer informasie kan je finde op de pagina van de Hollandse Klup in Singapore of op de pagina van de Nederlandse Ambassade in Singapore.
Wie hat ooit kenne verwagte dat de grense van de Nederlandse smartlap tot fer ofer de grense van ut kikkerlantje souwe rijke?

21 April 2006 - Smartlappenfestival Maastricht

Frijdag 21 April 2006

Smartlappenfestival Maastricht - Lookaatsie nog niet bekent

Jasekers jasekers, ook dit jaar sulle we weer spele bij ut smartlappefestifal in ut mooie pietooreske Maastrigt! En ik ken u segge mense: we hebe er sin in! Door de hele stat sulle de smartlappeartieste te hore sijn en dus ken trane met Tuite niet ontbreke. Op ut moment van sgrijfe is de lokaatsie nog niet bekent helaas, maar we sulle dit so snel mogeluk late wete. Hopeluk tot straks in Maastrigt!

voor informaatsie ofer dese en andere smartlappefestifals in ut suide des lands ken u kontak opneme met Jive Music Service te Sittart.

Boek ook via www.Trane-Met-Tuite.nl.
 Ga naar ut 2009 niewsargief
 Ga naar ut 2008 niewsargief
 Ga naar ut 2007 niewsargief
Shanghai Spessial (met footoos!)
Singapore Poster

Bekijk hier ons reisferslag naar dit mooje tropiese lant in ut ferre suidooste. We hebbe ook wat footoos van ut feessie op dees pagina geset.

Foorpagina Niews Brabans Dagblat!
Boelevaar Spessial (met footoos!)
Brabants Dagblad

Trane Met Tuite is op soek naar al die footoograafe die in ut publiek stonde tijdus de Boelevaar 2006. Wij wille nameluk graag jullie footoos sien sodat we se kenne plaatse op de site. Heb u nog un kiekje? Stuur um dan naar ut iemeeladres: postmaster@trane-met-tuite.nl.

Trane Met Tuite in Studio